El Patí Hoquei homenatja el fundador del club, Justo Muriel, a la presentació dels equips


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat homenatja el fundador del club, Justo Muriel, a la presentació dels equips de l'entitat que s'ha fet aquest dilluns al Pav 2 de la Rambla del Celler. Muriel ha mort aquest estiu i el fill i la vídua han rebut una placa d'agraïment per la tasca feta al capdavant del club. 260 jugadors i jugadores integren l'entitat per a la temporada 2017-2018.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat els 28 equips de l'entitat sota l'atenta mirada del públic assistent. Des dels més petits, els equips d'iniciació, fins als veterans han desfilat pel pav 2 de la Rambla del Celler. Els dos sèniors, tant el masculí com el femení, també han rebut una forta ovació. L'emotivitat ha tenyit l'acte després de l'homenatge al desaparegut i fundador del club, Justo Muriel. El club santcugatenc també ha entregat una placa a l'exdirectiu Enric Escudé i a l'excapità i exporter de l'equip Alain Rivero que ha rebut una samarreta signada pels seus companys.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha rebut una samarreta commemorativa dels 50 anys del club i el tinent d'alcalde Damià Calvet per delegació de l'alcaldessa, també ha recollit la samarreta per a Mercè Conesa. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, ressalta el projecte formatiu de l'entitat.

Francesc Marzá

Volem seguir promocionant l'hoquei patins a la ciutat.


El club santcugatenc consolida el planter i segueix sent l'entitat amb més llicències de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.