El juvenil de l'Handbol Sant Cugat participa al prestigiós 32è Torneig Ciutat d'Esplugues


  • Comparteix:

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat té un test de prestigi aquest cap de setmana / Font: HSC

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat té un test de prestigi aquest cap de setmana / Font: HSC

El juvenil masculí de l'Handbol Sant Cugat disputarà aquest cap de setmana la 32a edició del Torneig Ciutat d'Esplugues, que aplegarà els millors conjunts de l'handbol català d'aquesta edat. L'equip d'Armand Rubiño va accedir a la màxima categoria juvenil, la Lliga Catalana, en unes fases disputades el cap de setmana passat, i es veurà les cares en aquest torneig amb alguns dels seus rivals durant la temporada.

La categoria masculina comptarà amb 12 equips: més enllà de l'Handbol Sant Cugat hi haurà el FC Barcelona, l'Handbol Bruguieres, el Sant Martí Adrianenc, els equips A i B del KH-7 BM Granollers, l'Handbol Sant Joan Despí, el CJH Mataró, els equips vermell, blau i groc de l'Handbol Esplugues, i també hi participarà la selecció catalana cadet. El torneig es durà a terme al Complex Esportiu Municipal Les Moreres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.