El Polo supera el femení del Junior d'hoquei herba en un últim quart molt resolutiu de les barcelonines

Les santcugatenques no han pogut davant l'efectivitat visitant \ Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba cau (0-2) davant el Polo a la segona jornada del Campionat de Catalunya. Les de Barcelona s'han endut el partit en un últim quart amb molt d'encert de cara a porteria i es col·loquen líders en solitari del grup B per davant del Junior. L'equip de Joan Vidal disputarà la darrera jornada del campionat el 25 de novembre al camp de l'Egara B, que no ha sumat cap punt.

El Junior va començar la temporada amb bones sensacions i va golejar amb contundència el Castelldefels a la primera jornada del Campionat de Catalunya. Les blau-i-negres, però, s'han creuat amb un Polo molt seriós que ha impedit allargar la dinàmica de bons resultats a les de Joan Vidal.

L'equilibri ha estat el protagonista dels dos primers quarts i cap dels dos equips ha sabut imposar un domini clar per damunt de l'altre. No ha estat fins al tercer quart quan l'equip santcugatenc s'ha fet amb el control del matx per gaudir de les ocasions més clares. Malauradament pels interessos de les locals, el primer en veure porteria ha estat el Polo en l'últim quart, més efectiu que el Junior de cara a barraca.

El gol ha estat una llosa per a les de Vidal, que han abaixat els braços en detriment de les barcelonines que, alliberades, han jugat a plaer per fer el segon i definitiu a la recta final del partit. La capitana del quadre blau-i-negre, Carlota Petchamé, explica que si bé els inicis sempre són complicats, l'actitud de l'equip avui no ha estat l'adequada.