El femení del Junior estrena la temporada amb un sòlid triomf davant l'Atlètic Terrassa

El femení del Juniord'hoquei herba enceta el curs amb una victòria (3-0) davant l'Atlètic Terrassa a la primera jornada de la Divisió d'Honor. Còmode en defensa i resolutiu en atac, l'equip de Joan Vidal ha estat superior a les terrassenques en un duel on les blau-i-negres han anat de menys a més. Marta Grau, Andrea Alonso i Carlota Petchamé han estat les golejadores santcugatenques.

Els 10 primers minuts de partit han estat de domini local i el Junior s'ha imposat per damunt d'un Atlètic Terrassa impotent davant el control de les santcugatenques. La superioritat blau-i-negra, però, s'ha anat diluint a mesura que les visitants han anat entrant al partit i finalment s'ha arribat al segon quart amb equilibri en el joc i les ocasions.

De nou el Junior ha sortit més endollat i aquest cop les santcugatenques han aconseguit trencar la defensa visitant per fer el primer de la mà de Marta Grau, que ha transformat un penal-córner al minut 3. Després del gol les blau-i-negres han gaudit de més ocasions però no han tingut encert en els metres finals.

Una becaina de l'Atlètic Terrassa després del descans ha permès a les de Sant Cugat augentar diferències a l'electrònic. Els gols han arribat gràcies a un hoquei molt directe que ha agafat desprevinguda la defensa visitant. Andrea Alonso i Carlota Petchamé han estat les encarregades de sentenciar el partit amb una diana cadascuna.

En l'últim quart l'Atlètic ha provat de retallar distàncies i s'ha volcat a l'atac. L'equip d'Andreu Enrich ha aconseguit tancar les locals a la seva àrea però tot i el domini terrassenc no han estat capaces de generar sensació de perill. Finalment el Junior ha sabut aguantar les estocades visitants per sumar la primera victòria de la temporada. El tècnic santcugatenc, Joan Vidal, explica que l'equip encara necessita un procés d'adaptació per comprendre alguns aspectes del joc.