El femení del Patí Hoquei Sant Cugat pateix però venç a la pista del Bigues i Riells

L'equip femení del Patí Hoquei ha sumat dues victòries en els dos primers partits de lliga

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (2-3) a la pista del CHP Bigues i Riells B a la segona jornada del grup B de Nacional Catalana. Les santcugatenques han marxat al descans amb una derrota parcial (1-0), però a la represa les de Jaume Oms han despertat i han remuntat el matx.

El Patí Hoquei ha patit molt per sumar el segon triomf a Nacional Catalana. Les vermell-i-negres han sortit adormides en el primer temps i aquest fet l'ha aprofitat el Bigues B, que amb dues jugadores del primer equip, s'ha avançat al marcador. A la represa, les santcugatenques han capgirat el resultat amb gols de Blanca Soldevila, Sílvia Montoro i Maria Rosa Tamburini.

A falta d'un minut i mig per acabar el matx, les locals han marcat el segon i han posat emoció a les últimes accions, però els tres punts viatgen cap a Sant Cugat. L'entrenador del Patí Hoquei, Jaume Oms, ressalta la reacció de les jugadores a la segona meitat.

Jaume Oms

La primera part no hem jugat bé, però a la segona hem estat més efectives.

Les vermell-i-negres rebran diumenge de la setmana que ve el Barberà, conjunt nouvingut a la categoria.