El Junior paga cars els errors defensius i perd al camp del CD Terrassa en el debut a la lliga


  • Comparteix:

El CD Terrassa ha superat el Junior / Font: CD Terrassa

El CD Terrassa ha superat el Junior / Font: CD Terrassa

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba ha perdut (3-2) al camp del CD Terrasa a la jornada inaugural de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs han comès greus errades defensives davant un conjunt egarenc molt efectiu. Guillem Saborit i Gabi Dabanch han estat els golejadors blau-i-negres.

L'estrena del nou projecte de Roger Pallarols a la banqueta s'ha iniciat amb derrota. Els santcugatencs han dominat la possessió de la pilota però s'han vist superats per un CD Terrassa molt més letal ofensivament. Els locals s'han avançat amb un gol al contraatac a la primera meitat. A la represa, Guillem Saborit ha empatat, però els terrassencs s'han tornat a avançar amb un stroke molt protestat per part del Junior. Els blau-i-negres han mantingut el domini i Gabi Dabanch ha aconseguit novament la igualada.

El CD Terrassa ha marcat en el tam final gràcies a un nou regal defensiu dels santcugatencs. L'entrenador del Junior, Roger Pallarols, destaca la igualtat existent a la lliga.

Roger Pallarols

Hem de ser més forts mentalment i el nostre nivell segur que augmentarà.


El Junior rebran diumenge de la setmana que ve el FC Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.