El femení del Junior d'hoquei herba té la primera prova de foc de la temporada davant la Reial Societat


  • Comparteix:

Serrahima és una de les referències ofensives blau-i-negres / Font: Enrico Hockey

Serrahima és una de les referències ofensives blau-i-negres / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba rep la visita de la Reial Societat aquest dissabte a les onze del matí, en partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres reben un dels equips més forts de la categoria durant les últimes temporades i volen allargar les bones sensacions de la setmana passada per sumar un nou triomf. L'equip de Joan Vidal suma un balanç de dos triomfs i un empat, mentre que les basques arriben a Sant Cugat amb dues victòries i una derrota.

Intensitat defensiva i un ritme alt amb la pilota. Aquestes són les dues claus que Joan Vidal demana al seu equip per ser competitives i optar a tots els títols aquesta temporada. El tècnic explica que aquestes dues claus són el patró de joc de l'equip i espera millorar respecte les passades jornades per tenir opcions d'endur-se el triomf amb solvència.

Joan Vidal

És el nostre patró i el que perseguim des de l'inici de la temporada. Encara ens falta però si donem un pas més tindrem les nostres opcions clares de guanyar


El rival d'aquesta jornada, la Reial Societat, és un dels equips grans de la categoria. A través d'un alt desplegament físic, les basques han estat un dels conjunts de la part alta les passades temporades i el Junior haurà d'esmerçar-se de valent si vol sumar els tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.