El PHC Sant Cugat busca els primers punts de la temporada davant el CH Mataró


  • Comparteix:

El Patí Hoquei s'estrena al pav 2

El Patí Hoquei s'estrena al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera sumar aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre davant el Club Hoquei Mataró els primers punts del curs a Primera Estatal. Els santcugatencs, que juguen a casa, van estrenar-se amb una derrota contundent a la pista del Calafell (8-2) i es veuran les cares davant un equip mataroní que va debutar amb empat contra el Tordera.

Tot i que a la mitja part la diferència entre els santcugatencs i els calafellencs era mínima (3-2) a la primera jornada, el Calafell va sorprendre amb cinc gols a la segona part un Patí Hoquei que enguany lluitarà de nou per ascendir, després de dos cursos en què s'ha quedat amb la mel als llavis d'una manera, a més, cruel: el passat, caient al quart lloc, primer que no ascendeix a l'Ok Lliga, a l'última jornada.

El debut dels de Vadillo davant la seva afició serà davant un Mataró que la temporada passada va acabar vuitè, a nou punts dels vermell-i-negres. En aquest exercici 2016/17 els triomfs es van repartir, amb un per a cadascú: del Patí Hoquei al pav 2 i dels mataronins, a la tornada, a casa seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.