El CAR i la Federació Espanyola d'Hoquei volen construir un Camp Federatiu al centre santcugatenc


  • Comparteix:

Entrada del Centre d'Alt Rendiment / Font: Car.edu

Entrada del Centre d'Alt Rendiment / Font: Car.edu

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i la Federació Espanyola d'Hoquei volen construir un Camp Federatiu dins les instal·lacions del centre. Aquest equipament permetria aglutinar l'activitat de les diferents concentracions de seleccions espanyoles i també estaria obert a altres entitats, com la secció d'hoquei del Junior FC. Ho ha avançat a Cugat.cat el president de la Federació Espanyola, Santi Deó, després d'explicar que el CAR deixa de gestionar el Camp Federatiu de Terrassa perquè es troba fora del seu recinte.

La direcció del Centre d'Alt Rendiment deixa de gestionar equipaments que estiguin fora del recinte com ho és el Camp Federatiu de Terrassa d'hoquei herba. El principal usuari d'aquest estadi ha estat la Federació Espanyola d'Hoquei, que ara, en un projecte que ha engegat colze a colze amb el CAR, espera disposar d'un camp dins del recinte santcugatenc. Així ho ha explicat a Cugat.cat el president de la Federació Espanyola, Santi Deó.

Santi Deó

El CAR deixa la responsabilitat en el camp de Terrassa, i s'està fent la gestió per tenir un camp d'entrenament dins la instal·lació del CAR.


Un projecte, però, que encara està en una fase molt incipient, com explica Deó.

Santi Deó

El projecte està en un estudi d'obra per veure quin seria el cost real del camp, perquè es comença de nou. Per tant, hem d'esperar.


A dia d'avui ja s'han dut a terme primeres reunions entre les parts a les quals influeix aquest projecte: el CAR, la Federació Espanyola, i també el Junior com a possible usuari del nou equipament i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.