El masculí del PHC Sant Cugat aconsegueix la primera victòria de la temporada a la pista del Taradell

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat suma el primer triomf del curs a la pista del Taradell (2-4) a la tercera jornada de Primera Divisió. Els homes de Joan Carles Vadillo signen un triomf necessari per agafar aire després de dues desfetes seguides. L'equip vermell-i-negre s'ha sobreposat a un 2 a 1 en contra en un bon segon temps, amb dues dianes de Claramunt i una de Farnés.

El PHC Sant Cugat necessitava una victòria després de les contundents derrotes davant el Calafell i el Mataró. Tot i l'obligació de puntuar, l'equip de Joan Carles Vadillo ha vist com els locals s'avançaven de la mà de Xavier Soler al minut 8. La resposta santcugatenca ha arribat un minut més tard i Borja Ferrer ha retornat les taules al marcador.

De nou el Taradell, però, ha trencat l'empat amb una altra diana de Xavier Soler i ha marxat al descans amb un ajustat 2 a 1. Ara bé, els vermell-i-negres han sortit més endollats a la represa i s'han erigit com a dominadors dels primers minuts del segon temps.

En 10 minuts els santcugatencs han capgirat el marcador amb tres dianes, dues de Pol Claramunt i una de Joan Farnés, per acabar certificant la primera victòria de la temporada. El capità del PHC Sant Cugat, Pau Gilabert, explica les claus de la victòria.

Pau Gilabert

Avui en defensa hem estat molt bé i hem estat més efectius de cara a porteria.

La setmana que ve el PHC Sant Cugat rep la visita del líder de la categoria, el Club Patí Vilanova.