El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a assaborir el triomf i es desfà del filial del Vilanova

El Patí Hoquei s'ha desfet del Cerdanyola

El femení del Patí Hoquei Club San Cugat supera (3-2) el filial del Vilanova a la setena jornada del grup B de Nacional Catalana. Les santcugatenques s'han avançat amb molta facilitat amb dues dianes de Maria Rosa Tamburini i després els ha tocat remar per culpa d'un excés de confiança. Les d'Oms han suat per trencar el mur defensiu visitant amb el 2 a 2 i han fet cinc pals.

El PHC Sant Cugat ha sortit a la pista del pav 2 de la Rambla del Celler amb l'objectiu d'oblidar la patinada davant el Club Patí Voltregà. Aquesta convicció s'ha traduït en gols i en només dos minuts Maria Rosa Tamburini ha culminat dos contraatacs per posar el 2 a 0 a l'electrònic.

El bon inici santcugatenc, però, ha convidat a les de Jaume Oms a relaxar-se i això ha permès que el Vilanova tragués el cap. Si fins aleshores les visitants havien arribat amb timidesa a la porteria vermell-i-negra, la falta d'intensitat local ha permès que al minut 9 retallessin distàncies.

L'única llum santcugatenca ha arribat de l'estic d'una Carolina Herrera amb molta presència ofensiva però la defensa vilanovina i el pal han aturat les estocades de la jugadora vermell-i-negra. L'anada i la tornada s'han apoderat del partit a la represa i les santcugatenques s'han encomanat al binomi ofensiu Herrera-Ferrer, molt profundes a la segona meitat.

L'entramat defensiu del Vilanova ha aturat l'empenta local i les visitants han fet el segon després d'un contraatac al minut 29. Les d'Oms s'han bolcat a l'atac tot i la bona tasca defensiva rival i finalment Carolina Herrera ha trencat el mur amb el gol de la victòria.

El tècnic santcugatenc, Jaume Oms, es mostra satisfet amb el seu equip per recuperar sensacions perdudes la setmana passada.

Jaume Oms

Ha sigut important el partit d'avui. Hem recuperat sensacions perdudes i en línies generals estic content

La setmana que ve les santcugatenques reben la vista de l'Unió Esportiva d'Horta.