El femení del Junior fa un gran partit però perd davant un Club de Campo més efectiu


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba cau de manera ajustada davant el Club de Campo (1-3) malgrat fer un gran partit i tenir opcions fins a l'últim sospir. Les santcugatenques han perdonat masses vegades davant la porteria rival en un duel d'anada i tornada que les madrilenyes s'han adjudicat gràcies a una major efectivitat. El gol d'Anna Gil no ha estat suficient per sumar punts contra el líder i gran dominador de la Divisió d'Honor. Les de Joan Vidal encaixen la segona derrota de la temporada i es mantenen en quarta posició amb deu punts.

Des de l'inici, el partit ha sigut un intercanvi de cops entre els dos conjunts, amb un Junior que ha dominat el joc en moltes fases i ha generat més ocasions de perill, tot i que no ha aconseguit materialitzar-les. Per contra, ha sigut el Club de Campo qui s'ha avançat abans del final del primer quart amb un gol de Carmen Calvo.

Només començar el segon període, Anna Gil ha fet l'empat culminant un bon contraatac, però abans del descans Begoña García ha tornat a posar per davant les madrilenyes: un nou gerro d'aigua freda per a l'escassa afició local. Durant tota la segona meitat, les santcugatenques han seguit portant el pes del partit sense poder traslladar el domini al marcador.

L'actitud no ha faltat en cap moment i l'equip de Joan Vidal ha buscat la igualada fins a l'últim sospir sense premi. Finalment, amb un Junior bolcat a l'atac, el Club de Campo ha sentenciat en un contraatac sobre la botzina. Malgrat la derrota, el tècnic local ha acabat molt satisfet amb la feina de seves jugadores.

Joan Vidal

L'encert l'hem de seguir treballant però la impressió del partit és molt bona. Penso que hem estat superiors quant al joc, les arribades, les ocasions i la intensitat, que és la clau.


La setmana que ve, les santcugatenques visiten el camp de la Complutense, que es troba just per sobre a la classificació amb tres punts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.