El Patí Hoquei remunta davant el Vilanova i suma la segona victòria consecutiva

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el CP Vilanova (3-1) a la quarta jornada de Primera Divisió. Els visitants han començat molt forts i s'han avançat, però ràpidament el Sant Cugat ha empatat, ha passat a dominar i gràcies a una gran efectivitat ha aconseguit la segona victòria consecutiva de la temporada.

Ha sortit més intens a la pista el Vilanova que ha dominat el joc en els primers minuts, tot i que les ocasions han arribat més de banda santcugatenca. S'han avançat els vilanovins amb un gol de Muntané als nou minuts de joc. Serrallonga ha respost amb el gol de l'empat. Un gol que ha donat ales als locals que han passat a dominar el joc, tot i que el marcador no s'ha mogut més i s'ha arribat amb l'1 a 1 al descans.

En el segon temps ha continuat el partit igual, amb un Patí Hoquei que ha arribat més i poc a poc ha anat desquiciant els visitants. Claramunt ha fet el 2 a 1 després d'una bona jugada i David Martínez ha posat terra per mig amb el 3 a 1 després d'un xut llunyà. En els darrers minuts el matx ha guanyat en intensitat i han hagut exclusions en tots dos equips, tot i que el Vilanova ha vist com expulsaven Aguilar per una suposada agressió. A final, 3 a 1 per als vermell-i-negres que sumen sis punts.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, creu que han sabut reconduir un partit que s'havia complicat.

Joan Carles Vadillo

Crec que hem fet una gran primera part i on mereixíem un marcador més ampli. A la segona part la defensa en zona ens ha complicat, però ho hem sabut solucionar.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el Jolaseta basc.