El Patí Hoquei Sant Cugat supera el Jolaseta a domicili i ja s'apropa a la zona d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es desfà del Jolaseta basc a domicili (3-6) i aconsegueix així la tercera victòria consecutiva que li permet enfilar-se fins a la cinquena posició de Primera Estatal, empatat a nou punts amb el tercer classificat, que marca el límit de la zona d'ascens. No ha estat fins als últims minuts de partit que els de Joan Carles Vadillo han pogut sentenciar un matx més igualat del que diu el marcador.

S'han avançat inicialment els vermell-i-negres amb un gol de Joan Farnés, però el Jolaseta ha pogut resistir les embestides del Patí Hoquei i igualar el marcador just abans del descans. Un gol que ha donat esperança als locals, malgrat que al segon temps els santcugatencs han tornat a posar distància amb dos gols en dos minuts, obra de nou de Joan Farnés i de Pau Gilabert.

Els bascos encara no han donat el braç a tòrcer i han retallat diferències amb el 2-3 a deu minuts pel final. El Patí Hoquei no ha pogut sentenciar fins 5 minuts abans del final, amb dianes de David Martínez i Pol Claramunt. En els últims intants encara hi ha hagut temps per a un gol més dels locals i el definitiu 3-6 del santcugatenc Pau Gilabert.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.