El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat no vol perdre pistonada davant el filial de l'Sferic


  • Comparteix:

Les santcugatenques han fet 47 gols i només n'han rebut 17

Les santcugatenques han fet 47 gols i només n'han rebut 17

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep la visita de l'Sferic B aquest dissabte a les nou del vespre a l'onzena jornada del grup B de la Nacional Catalana. Les noies de Jaume Oms van com un coet, no volen perdre pistonada i busquen la cinquena victòria consecutiva. L'equip vermell-i-negre ocupa la segona plaça de la classificació i empata a 25 punts amb el líder, el CP Voltregà.

El PHC Sant Cugat segueix fent mèrits per recuperar la màxima categoria estatal i tornar a ser equip d'OK Lliga. Les vermell-i-negres ho han guanyat pràcticament tot i sumen un balanç de vuit victòries, un empat i una derrota, les mateixes estadístiques que el seu únic botxí i líder, el Voltregà.

El filial de l'Sferic és quart amb 16 punts i arriba a la cita amb el vent bufant de cua després d'endosar una golejada al cuer, l'Horta (6-0). Les terrassenques saben de la diferència de potencial i provaran de sorprendre el Patí Hoquei per endur-se un resultat positiu de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.