La selecció espanyola d'hoquei herba cau a la segona jornada del World League i és segona del grup A


  • Comparteix:

Sergi Enrique, Marc Perellón i Marc Serrahima escoltant les indicacions de Fred Soyez / Foto RFEH

Sergi Enrique, Marc Perellón i Marc Serrahima escoltant les indicacions de Fred Soyez / Foto RFEH

La selecció espanyola absoluta masculina d'hoquei herba, amb els jugadors del Junior Marc Perellón, Marc Serrahima i Sergi Enrique, perd per golejada (5-0) davant Bèlgica a la segona jornada de la World League que es disputa a l'Índia. Els de Fred Soyez se situen segons de grup i el proper partit serà dimarts contra l'Argentina, amb el segon lloc en joc.

Després d'un bon inici de campionat amb victòria sobre Holanda (2-3), contra la selecció belga el combinat estatal no ha tingut opció i s'ha vist clarament superat. Ara són segons amb tres punts i han d'esperar el partit contra l'Argentina per definir la classificació final i saber quin serà el rival a quarts. Bèlgica és primera amb sis punts, Espanya segona amb tres, l'Argentina tercera amb un i Holanda quarta també amb un.

Al grup B, Alemanya és líder amb quatre punts, Anglaterra segona amb tres, Austràlia tercera amb dos i l'Índia quarta amb un sol punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.