El femení de la PHC Sant Cugat desaprofita un avantatge de tres gols i empata a Vila-sana


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (5-5) davant el Vila-sana B en la dotzena jornada del grup B de Nacional Catalana. Les noies de Jaume Oms han marxat al descans guanyant per 0 a 3, però a la represa han vist com les locals remuntaven i fins i tot han hagut d'aixecar un 5 a 4 amb un gol en els darrers instants. Amb la igualada, les vermell-i-negres es queden segones amb 28 punts.

Les santcugatenques no han sabut gestionar un clar avantatge que tenien en el descans amb dos gols de Blanca Soldevila i Carolina Herrera. A la represa les locals han canviat el xip i han fet valer el factor pista per empatar a tres. Amb el matx igualat, Maria Rosa Tamburini ha fet el 3 a 4, però de nou el Vila-sana B ha sabut donar la volta a la situació i posar-se 5 a 4 a favor. Al final les de Jaume Oms han pogut rescatar un punt i fer l'empat a cinc de nou amb gol de Blanca Soldevila, qui ha anotat un hat trick.

La següent setmana les vermell-i-negres, que són segones, reben la visita del líder, el Voltregà B, que suma 31 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.