Perellón, Serrahima i Enrique acaben en sisena posició la World League d'hoquei herba


  • Comparteix:

Marc Serrahima disputa una pilota a un jugador belga / Foto: FIH

Marc Serrahima disputa una pilota a un jugador belga / Foto: FIH

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb els jugadors del Junior Marc Perellón, Marc Serrahima i Sergi Enrique, ha acabat com a sisena classificada la Word League disputada a l'Índia, després de perdre davant Bèlgica (0-1) el partit pel cinquè o sisè lloc. Els RedSticks tanquen la seva primera participació a la fase final de la màxima categoria amb un bon partit i una derrota ajustada contra la vigent subcampiona, després de completar un torneig en què han aconseguit victòries de prestigi contra Holanda, actual campiona d'Europa, o l'Argentina, campiona olímpica i finalista del torneig davant Alemanya.

Marc Serrahima i Sergi Enrique han estat titulars en els cinc partits que han disputat els de Fred Soyez, mentre que Marc Perellón ha participat sempre des de la banqueta. Cap dels tres respresentants del Junior no ha anotat cap gol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.