El liderat se li escapa al femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat a falta de 14 segons per al final

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) davant el CP Voltregà B a la tretzena jornada del grup B de Nacional Catalana. Les santcugatenques han dominat el partit i han tingut el triomf a tocar, però les visitants, han igualat a falta de 14 segons per al final. El Voltregà B segueix líder amb dos punts més que les vermell-i-negres.

El Patí Hoquei ha deixat escapar dos punts davant el líder, la oportunitat d'accedir a la primera plaça i el que és més important, sumar un triomf contra un rival directe a la següent fase. Ha sortit millor el conjunt visitant, que ha disposat de diverses ocasions per marcar i ho ha fet aviat amb un gol d'Aina Vilalta. Un gol que feia justícia al que s'havia vist en aquests primers minuts, però les santcugatenques han aconseguit l'empat ràpidament amb una diana de Carolina Herrera.

En aquest primer temps, les visitants han tingut moltes arribades que ha resolt molt bé la portera local. Amb el pas dels minuts, les santcugatenques han millorat i han aconseguit donar la volta al marcador amb un gol de Maria Rosa Tamburini per arribar al descans amb avantatge vermell-i-negre (2-1).

En el segon temps, les santcugatenques han fet el tercer només començar, de nou mitjançant Carolina Herrera. Un gol que deixava les coses de cara per a les de Jaume Oms, que no han sabut aguantar i jugar amb el marcador per intentar arribar al final amb la victòria, però les visitants han fet valer la seva qualitat i han marcat el segon a falta de dos minuts, obra d'Esther Vistós. L'estocada final, amb què empataven el partit, ha estat un gol de Maria a falta de 14 segons.

El tècnic del femení del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, creu que no es poden deixar remuntar un partit així.

Jaume Oms

No podem empatar un partit que guanyem 3 a 1 i ens igualen amb un penal i un gol a falta de 14 segons. Hem d'aprendre d'això.

La setmana que ve es tanca la primera fase de la competició i es decidiran els quatre equips que es classifiquen al grup 1 i al grup 2. Les santcugatenques visiten el tercer classificat, el Vilanova B.