El Junior afronta aquest dissabte la final del Campionat de Catalunya davant un Polo pletòric


  • Comparteix:

Les blau-i-negres van caure per la mínima contra el Polo en el partit de lliga

Les blau-i-negres van caure per la mínima contra el Polo en el partit de lliga

El femení del Junior d'hoquei herba disputa la final del Campionat de Catalunya aquest dissabte davant el Polo, que es troba en un gran moment de forma. Les blau-i-negres són a les portes del primer títol de la temporada després d'un inici estrany en què la creu ha estat la manca d'encert golejador. La final es juga a la una del migdia al camp del CD Terrassa. El precedent d'aquesta temporada va ser a favor de les de Barcelona, que es van imposar per la mínima en la primera derrota del Junior aquest curs.

El Polo està intractable aquesta temporada. Només el totpoderós Club de Campo està per sobre a la classificació i les de Barcelona són segones amb nou victòries i dues derrotes. L'equip ha demostrat un alt nivell sobretot gràcies a un joc molt físic i agressiu que li ha servit per erigir-se com un dels equips més forts de la primera volta.

El Junior no acaba de tocar amb la tecla encertada. Les santcugatenques han practicat un bon hoquei però els ha faltat rematada i la sequera golejadora les ha situat a la quarta posició de la classificació. A més, aquesta setmana cinc jugadores han estat a Madrid per compromisos amb la selecció. Carlota Petchamé, Marta Grau, Mariona Serrahima, Anna Gil i Cristina Guinea no han entrenat amb l'equip però sí que estaran disponibles per a la final.

El Polo també ha tingut fora a jugadores importants. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, explica que per competir amb les rivals hauran d'igualar-les en intensitat.

Joan Vidal

En el partit de la primera volta ens va mancar el grau d'intensitat que les caracteritza aquest any. Si no les igualem en intensitat, serà complicat competir amb elles.


El tècnic tindrà tots els efectius disponibles dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.