El Patí Hoquei femení tanca la primera fase a la pista del Vilanova amb tres punts importants en joc


  • Comparteix:

Partit important de les santcugatenques a Vilanova

Partit important de les santcugatenques a Vilanova

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte a les vuit del vespre la pista del Vilanova B en l'últim partit de la primera fase de competició a la Nacional Catalana, un matx en què l'important seran els punts que acumulin un o altre equip de cara a la següent fase. Les santcugatenques ja van deixar escapar la setmana passada dos punts importants davant el Voltregà B, i volen tornar al camí del triomf després de dos empats seguits.

El Patí Hoquei femení ja pensa a disputar la promoció d'ascens a l'Ok Lliga, però abans ha d'afrontar un partit de rellevància perquè els punts que sumi s'acumularan en la propera fase del campionat, ja que el Vilanova també es classificarà per a la següent lligueta.

A l'anada, disputada al pav 2 de la Rambla del Celler, les vermell-i-negres van superar les del Garraf en un matx ajustat (3-2).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.