El Junior guanya el Campionat de Catalunya davant el Polo a la tanda de penals

El Junior femení d'hoquei herba s'ha proclamat campió de Catalunya després de guanyar el Polo a la final disputada aquest dissabte a les instal·lacions del CD Terrassa. Les santcugatenques han guanyat la tanda de penals (3-2) amb un gol final de Carlota Petchamé. El temps reglamentari ha finalitzat amb empat (1-1).

Hi ha hagut 12 tirs en una tanda llarga on les porteres de tots dos conjunts han demostrat el seu potencial. Txell Grau ha aturat el sisè penal a Xantal Ginè i Carlota Petchamé ha marcat el decisiu 3 a 2. D'aquesta manera les blau-i-negres han guanyat el títol.

El partit ha estat marcat per la igualtat amb dos equips que es coneixen a la perfecció. El primer quart ha tingut una ocasió clara per a cada equip. El segon quart ha estat marcat pel respecte sense cap oportunitat. En el tercer, el matx ha embogit amb un primer gol del Polo, però les santcugatenques han empatat de penal córner en un rebuig.

L'últim quart ha estat de color barceloní amb les millors ocasions pel Polo, però s'ha topat amb un equip blau-i-negre molt ordenat en defensa. El tècnic santcugatenc, Joan Vidal, explica que l'equip ha competit contra les rivals, però no ha sabut aprofitar les oportunitats que ha tingut.

Joan Vidal

L'equip ha estat bastant intens i s'ha desgastat. No hem tingut fluïdesa i ens han molestat amb una pressió alta.

Les santcugatenques han escrit el nom del Junior a la història del Campionat de Catalunya com a noves dominadores al 2017.