Jaume Oms deixa la banqueta del Patí Hoquei femení i Joan Carné és el substitut


  • Comparteix:

Jaume Oms tanca l'etapa al capdavant del primer equip femení del Patí Hoquei

Jaume Oms tanca l'etapa al capdavant del primer equip femení del Patí Hoquei

Jaume Oms deixa la banqueta del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení per 'motius personals', ha explicat el club santcugatenc en un comunicat. Oms complia la quarta temporada a l'entitat vermell-i-negra. Joan Carné, fins ara entrenador de l'aleví A i el prebenjamí D, agafa les regnes del conjunt santcugatenc.

Jaume Oms va arribar al primer equip femení fa tres temporades quan l'equip jugava a l'OK Lliga i a falta de poques jornades per acabar la competició. Oms no va evitar el descens de categoria. El tècnic santcugatenc va seguir al capdavant del conjunt, temporada 2015-2016, i va assolir l'ascens a l'Ok Lliga amb el campionat de Nacional Catalana, Supercopa de Catalunya i Copa Generalitat.

L'equip va torna a l'Ok Lliga per la porta gran, però la campanya passada va tornar a baixar a Nacional Catalana. Aquesta temporada l'equip ha acabat la primera fase en segon lloc i ara havia d'afrontar la segona fase, però ho farà sense Oms.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.