El Junior femení defensa el títol en un Campionat de Catalunya d'hoquei sala que comença avui


  • Comparteix:

El Junior, amb la copa de l'edició passada

El Junior, amb la copa de l'edició passada

El Junior femení comença aquest divendres a les quatre la participació al Campionat de Catalunya d'hoquei sala davant el Club Deportiu Terrassa. Les santcugatenques defensen el títol i la condició de dominadores catalanes de la disciplina: s'han endut quatre dels últims cinc campionats que s'han disputat. El torneig és en format de lliga amb dos partits per dia. Les de Joan Vidal es veuran les cares amb el Línia 22 a partir de les sis de la tarda en el segon matx d'avui.

El Junior afronta el Campionat de Catalunya amb les baixes de les quatre jugadores internacionals que es troben concentrades a Austràlia. L'equip ha tingut poc temps per preparar la curta temporada de sala, un fet que és comú amb la resta dels equips, i tot i no renunciar a res és conscient de la dificultat d'enfrontar-se a conjunts amb gran tradició sobre aquesta superfície. El tècnic del Junior, Joan Vidal, assegura que, més enllà de competir, el seu equip gaudeix en l'hoquei sala.

Joan Vidal

És una disciplina que ens agrada, que les jugadores i tècnics la gaudim. Òbviament, també anirem a competir. És una molt bona oportunitat.


L'últim partit de les blau-i-negres serà diumenge a la una de la tarda, el penúltim d'aquesta lliga en què es disputen 21 enfrontaments en tres dies entre el Pavelló d'INEFC, on el Junior juga els dos primers partits, i el Pavelló de Can Salas i del Club Egara. A més, acabar entre les dues primeres posicions donarà accés a la fase de sector per ser al Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.