El Junior inicia un Campionat de Catalunya d'hoquei sala amb baixes sensibles però amb la il·lusió intacta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior d'hoquei sala

Imatge d'arxiu del Junior d'hoquei sala

El Junior masculí d'hoquei sala estrena aquest divendres el Campionat de Catalunya amb les baixes importants de Marc Serrahima, Sergi Enrique, Marcel Malgosa, Ferran Saborit i Javi García. Els de Roger Pallarols han quedat enquadrats al grup A amb el Club Egara, l'Egara 1935 i el Barça, i han d'acabar entre els dos primers classificats per accedir a les semifinals. Tot i aquestes absències, els blau-i-negres afronten la cita amb la il·lusió de superar el quart lloc de l'any passat.

El primer partit dels de Pallarols serà aquesta tarda a dos quarts de sis davant el Barça, el següent serà a les vuit del vespre davant l'Egara 1935 i l'últim de la fase de grups tindrà lloc aquest dissabte a les dues de la tarda davant el Club Egara. Les semifinals seran a la tarda de dissabte, mentre que les finals i els partits per al tercer i quart lloc es duran a terme diumenge al Pavelló del Club Egara.

El tècnic de l'equip no ha pogut estar present als últims entrenaments, i recorda que caldrà molta feina tenint en compte la tradició dels altres equips en l'hoquei sala. Més enllà de l'estricta competició, Pallarols també explica que la cita servirà per avaluar com arriba la plantilla a aquestes alçades de la temporada.

Roger Pallarols

No tenim la tradició d'altres equips amb el sala, encara ho haurem de treballar molt més. Per a molts jugadors és una prova.


Al curs passat passat, el Junior va caure a les semifinals i va acabar quart després de perdre també a la final de consolació davant l'Atlètic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.