El Junior s'enfrontarà a la Reial Societat a la primera ronda de la Copa de la Reina d'hoquei herba


  • Comparteix:

Marta Grau, jugador del Junior

Marta Grau, jugador del Junior

El Junior femení d'hoquei herba jugarà davant la Reial Societat el partit de quarts de final de la Copa de la Reina que es disputarà a València. Les de Joan Vidal es veuran les cares amb l'equip basc el divendres 9 de març a les tres de la tarda. Si supera l'eliminatòria buscarà un lloc a la final davant el guanyador del duel Polo-Atlètic Terrassa. Els dos partits de quarts de final restants seran dos duels ciutadans: Complutense-Club de Campo de Madrid i CD Terrassa-Egara.

La Copa de la Reina és una de les grans assignatures pendents del Junior de Joan Vidal. Les de Sant Cugat han dut a terme pràcticament el mateix resultat en les dues últimes edicions: s'han quedat a les portes a la final davant el Club de Campo, en dos partits pel títol en què han caigut per només un gol. Les blau-i-negres, però, arriben aquest curs amb un punt menys d'intimidació a la competició.

Les santcugatenques són quartes, amb 17 punts, i lluny dels 27 del Club de Campo, líder imparable que segueix manant amb mà de ferro a l'hoquei herba femení estatal. La notícia positiva és que les madrilenyes van per l'altra part del quadre, i abans de veure's les cares en una hipotètica final, el Junior haurà de fer front, primer, a la ronda de quarts davant la Reial Societat. El precedent immediat dóna un triomf per al mínima a les de Vidal (1-0) a la jornada 4 de lliga.

El tècnic recorda que les basques les han posat en problemes abans, tot i no viure en el millor moment.

Joan Vidal

És un equip que aquest any no està del tot fi, però sabem que als darrers anys ha estat a dalt i que ens posarà les coses molt difícils.


En cas de superar aquesta fase el Junior es veurà les cares amb el guanyador del duel català entre Polo i Atlètic Terrassa. De fet, les santcugatenques es poden agafar al triomf al Campionat de Catalunya de fa poques setmanes, precisament davant el Polo barceloní. El sorteig ha determinat que els altres dos partits de quarts de final els juguin conjunts de la mateixa ciutat: Club de Campo, favorit, davant Complutense en el duel madrileny, i CD Terrasa davant Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.