El PHC Sant Cugat fa un pas més cap a la Copa de la Princesa i supera el cuer a ritme de golejada


  • Comparteix:

Els santcugatencs estrenen el 2018 amb victòria

Els santcugatencs estrenen el 2018 amb victòria

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera amb contundència (3-8) el cuer del grup, el Rivas Las Lagunas, a la 12a jornada de la Primera Estatal. Els santcugatencs fan un pas de gegant de cara a la classificació per a la Copa de la Princesa i se situen en segona posició a falta d'un partit pel final de la primera volta. L'equip de Joan Carles Vadillo ha de quedar entre els tres primers classificats si vol disputar la competició.

La superioritat dels de Sant Cugat ha quedat palesa des del primer minut de partit i han estat un esglaó per sobre dels rivals durant tota la primera meitat. Els de Vadillo han sotmès els locals a ritme de gols i han marxat al descans amb un marcador contundent d'1 a 4.

A la represa, la tònica s'ha mantingut i els santcugatencs han tingut més protagonisme que els madrilenys. Si bé els locals han vist porteria en dues ocasions, quatre dianes dels de Sant Cugat han servit per tancar la golejada i assaltar la segona plaça de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.