El PHC Sant Cugat jugarà les semifinals de la Copa de la Princesa davant el Club Patí Calafell


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat ja coneix el seu rival

El PHC Sant Cugat ja coneix el seu rival

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es veurà les cares aquest dissabte a les vuit del vespre amb el Club Patí Calafell a la segona semifinal de la Copa de la Princesa, que es disputa aquest cap de setmana a Getxo. El sorteig, celebrat aquesta tarda, ha definit que els santcugatencs es vegin les cares amb el líder de Primera Divisió, mentre que la primera semifinal es jugarà a les sis entre el Jolaseta, l'equip local, i el Mataró.

El Patí Hoquei no ha tingut sort amb el sorteig, tot i que el precedent és optimista. Els santcugatencs arriben a la cita després de, precisament, superar en l'últim partit el Calafell, en el que va suposar la primera derrota dels penedesencs en lliga. Un fet que també pot suposar augmentar la força dels de Calafell, que esperen signar la revenja en aquesta semifinal de Copa.

El jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Xavi Serrallonga, avisa del perill del rival però assegura que ja s'ha demostrat que es pot vèncer el Calafell i que es pot repetir el resultat aquest dissabte.

Xavi Serrallonga

L'important és la lliga i no la Copa. Ara bé, a la Copa ens poden guanyar, però si fem bé les coses i defensem bé, els podem neutralitzar com ho vam fer la setmana passada.


L'altra semifinal serà entre l'equip local i, a priori, el més dèbil, un Jolaseta que és penúltim a la classificació, davant el CH Mataró, el segon. Dels guanyadors de tots dos partits en sortiran uns finalistes que es veuran les cares diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.