El PHC Sant Cugat femení també supera el Cerdanyola B i se situa segon


  • Comparteix:

Carolina Herrera, golejadora del Patí Hoquei

Carolina Herrera, golejadora del Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení suma el segon triomf per 5 a 1 en tres dies i se situa segon a la Nacional Femenina. Després de vèncer contra l'Igualada pel mateix resultat, aquest diumenge ha estat el torn del Cerdanyola B, amb un triomf que fa que les de Joan Carné es col·loquin a només dos punts del líder, el Club Hoquei Mataró, tenint en compte que les mataronines han caigut aquesta jornada. En el partit d'aquest diumenge Carolina Herrera ha estat protagonista amb quatre gols, i Maria Rosa Tamburini ha completat la golejada amb el cinquè.

El Patí Hoquei es troba en un gran moment de forma i ho ha tornat a corroborar davant el conjunt de Cerdanyola. Quan resten només quatre jornades per al final de la fase regular, les de Joan Carné tenen a tocar el lideratge, posició que les situaria amb perspectives més optimistes a la fase d'ascens a l'Ok Lliga. Ara la competició s'atura fins la disputa de la Copa Generalitat, que arribarà d'aquí a tres caps de setmana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.