Un PHC Sant Cugat a l'alça espera consolidar la seva posició a la zona d'ascens davant el Taradell


  • Comparteix:

David Martínez i els seus companys esperen seguir en zona d'ascens

David Martínez i els seus companys esperen seguir en zona d'ascens

Un Patí Hoquei Club Sant Cugat en plena forma rep el Taradell aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre amb l'objectiu de mantenir la seva sòlida posició a la zona capdavantera de Primera Divisió. Els santcugatencs arriben a la cita amb la moral alta després de la meritòria victòria davant el Mataró de la jornada passada, en què van recuperar la segona posició. Aquest resultat, combinat amb la derrota del Calafell, els situa a hores d'ara només cinc punt per darrere dels penedesencs, líders.

Els de Joan Carles Vadillo van oblidar ràpid l'eliminació a semifinals de la Copa de la Princesa. Els de Sant Cugat es van desfer del Mataró i van refermar el seu camí cap a l'objectiu històric d'ascendir a l'Ok Lliga. Per fer-ho, però, els vermell-i-negres són conscients que també han de fer valer el seu paper de favorits a casa i contra rivals de mitja taula, com ho és un Taradell que arriba setè, amb 23 punts. Ara bé, els d'Osona ja han avisat del seu perill aquest curs: també es van desfer del Mataró a la seva pista a la jornada 10.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.