Els equips masculí i femení del Junior, ambiciosos en el retorn de la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Marc Perellón i Mariona Serrahima, jugadors del Junior / Font: Rfeh.es

Marc Perellón i Mariona Serrahima, jugadors del Junior / Font: Rfeh.es

Els equips masculí i femení del Junior d'hoquei herba tornen aquest cap de setmana a la competició regular, la Divisió d'Honor, amb ambicions renovades. Els de Roger Pallarols, quarts, engeguen la segona volta aquest dissabte a la una de la tarda davant el Club Deportiu Terrassa a casa, mentre que l'equip de Joan Vidal, que també és quart, es veu les cares diumenge amb l'Atlètic Terrassa a domicili a dos quarts d'una. Tot plegat, amb la Copa del Rei i de la Reina a l'horitzó, d'aquí a dos caps de setmana.


Junior Masculí

Després de completar la millor primera volta de la seva història, amb un pas endavant gràcies a l'arribada de noms de pes a l'hoquei herba estatal com el tècnic Roger Pallarols o el capità de la selecció espanyola Sergi Enrique, els de Sant Cugat són quarts i han aprofitat aquesta aturada per polir detalls tàctics i provar nous recursos.

Els de Pallarols van disputar l'últim partit de lliga fa tres mesos, i des de llavors van acabar en un meritori tercer lloc al Campionat de Catalunya i en quarta posició a la mateixa competició però d'hoquei sala, una temporada curta de sala que ha servit per donar minuts als menys habituals. D'altra banda, ha patit la convocatòria per dues estades de compromisos internacionals de Sergi Enrique, Marc Perellón i Marc Serrahima.

Precisament Serrahima explica a Cugat.cat que aquestes setmanes han estat positives per treballar nous conceptes que puguin ajudar al segon tram de curs.

Marc Serrahima

Hem provat diferents qüestions per anar millorant i canviar coses. Els equips t'estudien i sap com jugues.


El Junior ha jugat fins a cinc partits amistosos, amb un ple de victòries, davant el Vallès, el Klein i el Cartouche holandesos, el Lyon francès i la selecció de Xile, entrenada per l'extècnic del Junior, Jorge Dabanch. El retorn serà dissabte davant un CD Terrassa que és setè, i que va sorprendre el Junior en el primer partit del curs.

Junior Femení

L'equip de Joan Vidal vol fer un pas endavant després d'una primera volta a la Divisió d'Honor més discreta que altres temporades. El principal motiu, la manca de gol, amb només nou dianes en nou partits, a 20 gols del tercer, la Complutense, i a 30 del líder, el totpoderós Club de Campo. De fet, només el penúltim i últim de la classificació han anotat menys gols, però això ho han compensat les santcugatenques amb la millor defensa del campionat: només quatre gols encaixats.

Això sí, les de Sant Cugat es van alçar amb el Campionat de Catalunya durant l'aturada, tant d'hoquei herba com d'hoquei sala, i de fet, en la competició indoor es van quedar a les portes del títol estatal, que va acabar enduent-se el Club de Campo en una final polèmica. Més enllà d'aquest partits les de Vidal han jugat dos amistosos contra dos conjunts holandesos de segona divisió, amb dues victòries, i alguns dels seus noms propis han estat en concentracions per seleccions: Guinea, Petchamé, Marta Grau, Anna Gil i Serrahima.

Cristina Guinea parla d'aquesta falta de gol i assegura que la situació se solucionarà en el segon tram de temporada.

Cristina Guinea

S'ha estat treballant, i pel que veig als entrenaments hi ha més gols. Es notarà a la segona volta.


El primer partit de les santcugatenques en aquesta segona volta serà davant l'Atlètic Terrassa, setè.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.