El Junior estrena la segona volta amb una victòria solvent davant el CD Terrassa

El masculí del Junior d'hoquei herba ha superat amb solvència (3-1) el CD Terrassa en la primera jornada de la segona volta de la Divisió d'Honor, que s'ha reprès aquest dissabte després de tres mesos d'aturada. Els santcugatencs han encarrilat ràpidament el matx amb tres gols al primer quart, obra de Guillem Saborit, Marcel Malgosa i Gerard Garcia, i després han sabut defensar les embestides visitants. Els de Roger Pallarols tornen a la competició amb bones sensacions i es mantenen quarts, ara a només un punt del tercer, l'Egara, i a dos del segon, el Club de Campo.

El Junior ha arrencat el partit amb un gran nivell d'intensitat i ha buscat decididament la porteria rival. L'efectivitat ha estat màxima, amb tres gols en les primeres arribades a l'àrea terrassenca. Primer Guillem Saborit, aprofitant una bona assistència de Nil Marí, després Marcel Malgosa en un penal córner i finalment Gerard Garcia han fet pujar un contundent 3-0 a l'electrònic que encarrilava el triomf local.

Al segon quart, el ritme ha baixat ostensiblement i el marcador no s'ha mogut abans del descans, tot i que els santcugatencs han tingut algunes bones oportunitats per eixamplar encara més la diferència. Al tercer quart, el CD Terrassa ha fet un pas endavant i ha aconseguit retallar distàncies amb el 3-1, obra d'Enrico Elifh. Els visitants han dominat el joc durant molts minuts a la segona meitat però no han pogut fer el segon gol que hagués donat emoció al tram final, en gran part per culpa de la manca d'efectivitat en el penal córner.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, ha acabat molt satisfet amb la feina dels seus jugadors.

Roger Pallarols

Hem fet una molt bona pretemporada i s'ha demostrat a l'inici de partit, amb una diferència d'intensitat abismal entre els dos equips. Després hem vist el partit encarat i ens han dominat.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Barça, el sisè classificat.