El PHC Sant Cugat vol recuperar sensacions positives en la seva visita a Igualada


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto:PHC Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada / Foto:PHC Sant Cugat

El femení del PHC Sant Cugat visita aquest diumenge el camp de l'Igualada a la dotzena jornada de la segona fase de Nacional Catalana. Les noies de Joan Carné, que la setmana passada van caure contra pronòstic a casa (3-4) davant un Palau B que va aixecar un 3 a 0 en contra, faran bé de no refiar-se del rival tot i estar cinc punts per damunt a la classificació.

Les santcugatenques van patir una dura derrota la setmana passada. Després de guanyar 3 a 0, veure com remonten un partit, ha de servir per reflexionar a l'equip i no repetir els errors si no volen veure perillar la posició de privilegi que ocupen actualment, segones amb 20 punts.

Davant, un Igualada que encara té opcions de finalitzar entre els quatre primers i què és sisè amb 15 punts. Les de l'Anoia venen de tres jornades seguides sense conèixer la derrota, amb dues victòries i un empat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.