El femení del PHC Sant Cugat es retroba amb el triomf a Igualada


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (5-6) a la pista de l'Igualada a la dotzena jornada del grup A de la segona fase de Nacional Catalana. Amb el triomf, les noies de Joan Carné mantenen la segona plaça i recuperen el camí de la victòria després de l'ensopegada la passada setmana a casa contra el Palau B.

S'han avançat les santcugatenques amb dos gols de Carolina Herrera, als que han respost les locals empatant amb dos gols més. Abans del descans, Carolina Herrera de nou ha anotat, però les santcugatenques no s'han pogut anar amb avantatge en el marcador ja que de nou l'Igualada ha marcat.

En el segon temps el partit ha continuat amb la bogeria de gols, i Maria Rosa Tamburini en dues ocasions i Blanca Soldevila, fent el sisè que desfeia l'empat a favor del Sant Cugat, han marcat per a les de Joan Carné que tornen amb la victòria al sarró. El tècnic santcugatenc destaca la capacitat de les seves jugadores per patir i aconseguir el triomf.

Joan Carné

Hem dominat més que elles, però ens han marcat amb poc. L'important era guanyar per continuar en play off. Hem sabut aguantar quan més apretaven.


La setmana que ve les santcugatenques reben el líder, el CH Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.