El femení del Junior busca un triomf balsàmic davant l'Egara per esvair els fantasmes de la Copa


  • Comparteix:

Petchamé va marcar l'únic gol de l'enfrontament davant l'Egara a la primera volta / Font: Enrico Hockey

Petchamé va marcar l'únic gol de l'enfrontament davant l'Egara a la primera volta / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba vol llepar-se les ferides després de la desfeta de la Copa de la Reina davant l'Egara, el setè classificat, aquest diumenge a les onze del matí. Les blau-i-negres s'encomanen a l'estadi Lluís Serrahima per sumar un triomf balsàmic i ampliar la bona dinàmica de resultats a la fase regular després de dues victòries consecutives davant l'Atlètic Terrasa i el Taburiente. L'equip de Joan Vidal ocupa la tercera posició de la Divisió d'Honor a quatre punts del segon, el Polo, i a set del líder, el Club de Campo.

Les jugadores del Junior volen fer creu i ratlla després d'ensopegar, per tercer any consecutiu, a la final de la Copa de la Reina contra el seu botxí i equip dominador de la competició, el Club de Campo. Si bé les de Joan Vidal han demostrat ser el segon equip més en forma de la màxima competició estatal d'hoquei herba per darrera de les madrilenyes, encara no han trobat la fórmula per superar-les en una final.

Les santcugatenques parteixen com a favorites davant d'un Egara que acumula una derrota i un empat en el seu retorn a la Divisió d'Honor després de l'aturada hivernal. En el duel de la primera volta, les santcugatenques ja es van imposar a l'equip terrassenc amb un solitari gol de Carlota Petchamé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.