El Patí Hoquei femení juga aquest divendres a Terrassa l'anada de la repesca per disputar la fase d'ascens


  • Comparteix:

El matx a la pista de l'Sferic B començarà quan faltin vint minuts per les nou del vespre

El matx a la pista de l'Sferic B començarà quan faltin vint minuts per les nou del vespre

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat juga aquest divendres a la pista de l'Sferic B el partit d'anada de la repesca per disputar la fase de promoció a l'OK Lliga. Després de perdre dissabte passat a la pista del Cerdanyola en l'última jornada de la fase regular, les santcugatenques tenen ara l'última oportunitat per pujar al tren de l'ascens en una eliminatòria davant l'Sferic Terrassa, que comptarà amb jugadores del primer equip. El matx serà a tres quarts menys cinc de nou del vespre, i la tornada es jugarà diumenge al migdia a Sant Cugat.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, creu que 'no és excusa' el fet que l'Sferic baixi jugadores de l'equip d'OK Lliga, entre les quals la internacional italiana Erika Ghirardello, i assegura que l'equip té confiança i arguments suficients per superar la repesca i seguir lluitant per l'ascens. Això sí, la gran nota negativa és la baixa per lesió de la portera Cristina Eliè.

L'entrenador vermell-i-negre avisa dels perills de l'Sferic i explica com han d'afrontar el matx.

Joan Carné

És un equip jove que està competint a la màxima categoria de l'hoquei estatal. Hem de defensar molt fort, tancar les línies i fer el nostre joc en atac. Generem moltes ocasions però últimament ens està mancant encert de cara a porta.


Carné també es mostra molt crític amb el sistema de competició, ja que en cas de perdre aquesta eliminatòria de repesca amb l'Sferic, les santcugatenques passarien a disputar la promoció per evitar el descens. Els dos enfrontaments de la fase regular contra les terrassenques van ser de màxima igualtat, amb una victòria per la mínima del Patí Hoquei com a local (2-1) i un empat a domicili (4-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.