El femení del PHC Sant Cugat supera l'Sfèric B i continua endavant en el play-off d'ascens

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (6-1) l'Sfèric Terrassa B i passa a quarts de final del play-off d'ascens. Les santcugatenques han sortit molt endollades i després d'un primer temps molt igualat i amb diverses ocasions per totes dues bandes, en el segon les de Joan Carné han sentenciat el matx i han donat la volta a una eliminatòria que afrontaven amb un 3 a 1 de desavantatge de l'anada. L'HC Palau B serà el proper rival, amb el factor pista en contra per a les vermell-i-negres.

El partit ha començat amb una gran intensitat i els primers minuts han estat de descontrol amb atacs a totes dues porteries. A mesura que ha anat avançant el matx, les santcugatenques han començat a dominar el partit i ha estat Blanca Soldevila qui ha fet el primer amb un xut llunyà. Però ràpidament han empatat les egarenques mitjançant Erika. Un gol important per a les visitants que obligava les de Joan Carné a fer-ne dos més per empatar l'eliminatòria. Abans del descans, Maria Rosa Tamburini ha fet el segon, i ha tornat a donar esperança al seu equip.

Ha estat a la represa quan les vermell-i-negres han afinat la punteria i han sentenciat el matx. Abans de consumir els deu primers minuts, les de Joan Carné ja s'havien posat per davant a l'eliminatòria de nou amb un gol de Maria Rosa Tamburini i un altre de Laura de los Santos. Marta Nache ha estat molt segura sota pals i ha evitat que les de Terrassa es tornessin a ficar en el partit. Ja cap al final, les locals han signat la sentència amb dos gols més, el tercer en el compte particular de Maria Rosa Tamburini i el sisè i definitiu d'Anna Espriu.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carné, creu que són les justes vencedores en el global de l'eliminatòria.

Joan Carne

Hem sortit molt intenses i ens hem posat per davant. Fins que no hem empatat l'eliminatòria hem jugat amb nervis, però després hem estat superiors i estem contentes d'haver superat l'eliminatòria.

Ara espera l'HC Palau B a quarts de final. El primer partit es jugarà a la pista palauenca, el segon a Sant Cugat i, si n'hi hagués un tercer, seria de nou a Palau.