El PHC Sant Cugat inicia la fase d'ascens a l'Ok Lliga davant el Palau Plegamans B


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení comença aquest dissabte a un quart de set de la tarda el camí cap a l'Ok Lliga davant el Palau Plegamans B. Les santcugatenques, que han arribat a aquesta fase després d'una repesca, jugaran una sèrie de quarts de final al millor de tres partits amb el factor pista en contra. Joan Carné, tècnic de l'equip, ha definit el Palau com un equip 'molt jove' i de 'molta qualitat', i seguirà sense poder comptar amb la portera Cristina Eliè.

La recta final de la fase regular del Patí Hoquei Club Sant Cugat, marcada per la lesió de Cristina Eliè, s'ha fet llarga i difícil. De fet, les vermell-i-negres s'han vist obligades a jugar una ronda prèvia per ser al play-off d'ascens després d'acabar en cinquena posició al grup A, i ara es veu les cares amb un equip que va acabar en tercer lloc. De fet, el primer partit sense Eliè va ser precisament davant el Palau B, i l'equip de Sant Cugat va acabar caient.

La tornada de l'eliminatòria serà diumenge que ve, i en cas de superar la sèrie el Patí Hoquei es veuria les cares amb el gran favorit per ascendir, el Mataró, a semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.