Un Junior intractable a les àrees es desfà de l'Atlètic Terrassa en el primer partit del 'Tourmalet'

El masculí del Junior d'hoquei herba fa els deures en el primer partit del 'Tourmalet' i es desfà (1-2) de l'Atlètic Terrassa a la 13a jornada de la Divisió d'Honor. La jerarquia dels de Roger Pallarols a les àrees, rocosos en defensa i molt efectius de cara a porteria, ha servit per superar l'actual campió de la competició a domicili. Els blau-i-negres assalten la segona plaça de la taula amb 29 punts, només un punt per sota del Polo, el líder, a l'espera que es disputin la resta de partits de la jornada.

L'efectivitat del Junior ha trencat la igualtat en els dos primers quarts. Si bé l'Atlètic ha tingut més presència ofensiva, els de Roger Pallarols s'han mostrat molt còmodes en tasques defensives. L'equip blau-i-negre ha reculat metres, ha cedit la bola i ha esperat amb paciència per sorprendre el rival amb un joc profund, a la recerca de la velocitat dels homes del davant. L'electricitat dels contraatacs santcugatencs ha tret de polleguera un Atlètic desbordat quan havia de córrer cap enrere.

Els egarencs no han fet bo el seu domini, innocu i estèril, i finalment el Junior ha fet el 0-1 de la mà de Marc Serrahima. L'avantatge santcugatenc ha obligat els locals a posar una marxa més a la represa. L'equip de Dani Martín ha tingut fins a tres penals córner per provar de retallar distàncies a l'inici del tercer quart, però el mur defensiu del Junior ha aguantat les embestides terrassenques fins al minut 42, quan Santi Ibàñez ha aconseguit el gol de l'empat.

El Junior ha tornat a colpejar a l'inici de l'últim quart amb una deliciosa vaselina de Javi Garcia per posar l'1 a 2. Després del gol, però, els de Pallarols han suat de valent per mantenir el resultat davant d'un Atlètic que ha posat tota la carn a la graella per forçar de nou l'empat. Els blau-i-negres s'han posat la granota de treball, han sabut patir i finalment s'han endut un meritori triomf.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, explica que aquest triomf els reforça però subratlla que encara queda el tram decisiu de la temporada.

Roger Pallarols

Ens dona moral i confiança però ens ho jugarem tot a la fase final de la temporada. Aquesta victòria ens reforça però encara queda molt.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del líder, el totpoderós Polo, i d'aquí a dues setmanes reben la visita de l'Egara, el quart classificat.