Un Junior en estat de gràcia i consolidat a la part alta de la taula visita el camp del líder, el Polo


  • Comparteix:

Els santcugatencs són els 'matagegants' de la temporada

Els santcugatencs són els 'matagegants' de la temporada

El masculí del Junior d'hoquei herba visita el camp del líder, el Polo, aquest dissabte a la una del migdia amb l'objectiu d'allargar l'estat de gràcia de l'equip. Els blau-i-negres estan consolidats a la part alta de la taula enmig del 'tourmalet' de la temporada amb els equips capdavanters de la classificació, després d'enfrontar-se amb l'Atlètic i a l'espera de jugar amb l'Egara. Els homes de Roger Pallarols ocupen la tercera plaça de la Divisió d'Honor, i en funció dels resultats pot certificar el seu paper de cap de sèrie.

El Junior va fer els deures en el primer partit del tram de corves de la temporada davant l'Atlètic Terrassa, actual campió de la competició, després d'imposar-se a domicili per 1 a 2. Els santcugatencs han fet un pas endavant aquesta temporada davant els equips destinats a manar a la Divisió d'Honor i volen ampliar el bon moment de forma amb un resultat favorable al camp del líder.

Els de Barcelona reben el Junior després de caure a l'Euro Hockey League als quarts de final. L'equip va fer pagar els plats trencats a la Complutense la jornada passada amb un ajustat 1 a 2 però el líder vol seguir a ritme de victòria per assegurar-se la primera plaça de la classificació. Ara bé, els de Pallarols ja saben el que és guanyar el Polo aquesta temporada i provaran de repetir la fórmula de la primera volta de campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.