El Patí Hoquei perd a la pista del Shum, on la falta d'encert condemna l'equip santcugatenc

Imatge d'arxiu / Font: Didac Berlanga

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-1) a la pista del SHUM Maçanet en matx disputat aquest divendres corresponent a la jornada 21 de la Primera Divisió. Els santcugatencs segueixen segons, en posició d'ascens a Ok Lliga.

Shum Maçanet i Patí Hoquei Club Sant Cugat s'han efrontat amb diferents objectius. L'equip local lluita per assolir la permanència i els vermell-i-negres per l'ascens. Els vermell-i-negres s'han avançat ben aviat amb gol de Joan Farnés. Els de Joan Carles Vadillo han dominat el matx i han dut el domini del joc. Els últims cinc minuts han estat traumàtics per als vermells-i-negres. Roger Presas amb un doblet ha capgirat el marcador.

A la represa, el Patí Hoquei ha dominat totalment el joc, però ha errat moltes ocasions clares de gol. Primera derrota després de set jornades dels vermell-i-negres. El jugador Pau Gilabert lamenta la falta de punteria en el segon temps.

Pau Gilabert

En dos minuts hem encaixat dos gols. La segona part mereixíem la victòria.

El Patí Hoquei torna a jugar la jornada que ve com a visitant a la pista del Sant Feliu, setè classificat.