El femení del Junior medeix les seves forces contra un rival directe


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení del Junior rep la visita del RC Polo aquest diumenge a les dotze del migdia a la tretzena jornada de la Divisió d'Honor. Les noies de Joan Vidal es veuen les cares contra un dels rivals directes a la classificació, tenint en compte que el conjunt barceloní és segon amb 31 punts i les santcugatenques són quartes amb 26.

El partit contra el Polo serveix per saber quin és l'estat de forma real de les blau-i-negres. El conjunt barceloní ha sumat en el que s'ha disputat de temporada victòries, un empat i dues derrotes i és un dels equips que intentarà trencar, juntament amb el Junior, la supremacia del Club de Campo en la lliga.

Les santcugatenques arriben al matx després de golejar (0-4) en la darrera jornada en la seva visita a la Reial Societat de Sant Sebastià i amb el record del darrer partit a casa en què van caure (0-1) davant l'Egara. En el partit d'anada contra el Polo, les de Joan Vidal van perdre per la mínima (1-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.