El Junior torna a pagar la manca d'encert i no passa de l'empat davant el Polo

El femení del Junior d'hoquei herba empata (0-0) davant el RC Polo en un partit igualat i amb dificultats per generar ocasions clares de perill per totes dues bandes. Les santcugatenques sumen un punt i no poden retallar distàncies respecte els tres primers classificats de la Divisió d'Honor. Quan només queden quatre jornades pel final de la fase regular, les de Joan Vidal són quartes amb 27 punts, nou per sobre del cinquè, el CD Terrassa.

Tant el Junior com el Polo han tingut moltes dificultats al llarg de tot el matx per dominar la possessió i gaudir d'aproximacions de perill a la porteria contrària. Les oportunitats més clares arribaven a través d'alguns contraatacs, però cap dels dos equips ha aconseguit obrir la llauna.

Després del descans, les santcugatenques han desaprofitat dos penals córner seguits, i també el Polo s'hauria pogut avançar en alguna ocasió clara. A l'últim quart, el Junior ha fet un petit pas enrere i ha hagut de defensar amb ungles i dents i amb una jugadora menys. Tot i un últim penal córner per a les locals a dos minuts pel final, el marcador no s'ha mogut.

El tècnic, Joan Vidal, defineix el punt sumat com a 'dolent', ja que l'equip volia la victòria, i lamenta les males sensacions de l'últim quart.

Joan Vidal

Elles han generat també, ens hem desprotegit una mica i ens han enganxat en alguna contra. A l'últim quart hem estat neguitoses i hem deixat de fer el que estàvem fent bé amb la bola. Volíem guanyar i hauríem d'haver estat mossegant a dalt.

La setmana que ve, les santcugatenques viatgen a Madrid per enfrontar-se al líder, el Club de Campo. Serà el primer d'uns últims quatre compromisos complicats per al Junior que decidiran els caps de sèrie en el play-off pel títol.