El PHC Sant Cugat vol retrobar-se amb el triomf a la pista d'un Sant Feliu amb la permanència en joc


  • Comparteix:

Els santcugatencs fa dues jornades que no guanyen

Els santcugatencs fa dues jornades que no guanyen

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat visita la pista del desè classificat, el Sant Feliu, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Els santcugatencs encadenen una derrota i un empat en les dues últimes jornades i volen retrobar-se amb el triomf per seguir amb la persecució del líder, el Calafell. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la segona plaça de la classificació de la Primera Estatal amb 41 punts, en posició d'ascens a Ok Lliga i a dos punts del primer.

Els santcugatencs són a un pas d'aconseguir l'anhelat ascens, després de quedar-se amb la mel als llavis les dues últimes temporades. L'equip ha de buidar-se en les cinc jornades que resten per assegurar-se l'avantatge que té respecte els seus perseguidors, Mataró i Manlleu, que són a sis punts de distància. El de Vadillo, per tant, s'han de recomposar després de dues ensopegades i retrobar-se amb la victòria.

Un Sant Feliu en una dinàmica similar posarà a prova la reacció santcugatenca. Els locals han encaixat dues derrotes en les dues últimes jornades i també volen tornar al camí de la victòria per no caure en places de descens. Dos punts separen l'equip del tall que marca la permanència i s'hauran d'esmerçar de valent per sorprendre un Patí Hoquei Club Sant Cugat amb sabor a Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.