Consulta què ha de passar perquè el PHC Sant Cugat ascendeixi a l'Ok Lliga aquesta jornada


  • Comparteix:

David Martínez, jugador del PHC Sant Cugat

David Martínez, jugador del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ho té tot de cara per ascendir aquest cap de setmana d'una vegada per totes a l'Ok Lliga. Els santcugatencs pujaran si sumen tant sols un punt a la seva visita a la pista de l'Hoquei Club Alpicat, i també ascendirien a la màxima categoria estatal en cas de triomf de l'Alcobendas davant el Manlleu combinat amb un empat o una derrota del Taradell. A més, fins i tot amb un empat entre Alcobendas i Manlleu o una victòria manlleuenca, l'ascens podria ser matemàtic, tot i que caldria que es produís una carambola.


Empat o triomf del PHC Sant Cugat

És l'opció més clara i factible, tot i que en cas que es donin combinacions de resultats no serà necessari. El Patí Hoquei en tindrà prou a sumar un punt al desplaçament de les vuit del vespre a la pista de l'Alpicat per ascendir a l'Ok Lliga, passi el que passi als altres partits. Els lleidatans, de la seva banda, es troben immersos en la lluita per la permanència i ja saben el que és deixar els santcugatencs amb la mel als llavis.

Victòria de l'Alcobendas i punxada del Taradell

Abans del partit dels de Vadillo hi haurà dos enfrontaments que li poden donar el passi matemàtic, amb la següent combinació: l'Alcobendas ha de guanyar el seu partit a domicili a la pista del Manlleu, que es juga a les cinc de la tarda, mentre que el Taradell ha d'empatar o perdre a casa davant el SHUM Maçanet, un matx que es disputa a les sis. Aquests resultats farien que el Patí Hoquei saltés al parquet d'Alpicat com a equip d'Ok Lliga.

Empat entre Alcobendas i Manlleu o triomf de Manlleu i punxada del Taradell i Mataró

Aquesta és la carambola més complicada. Si el partit entre Alcobendas i Manlleu acaba en empat o amb victòria manlleuenca, encara hi hauria una remota possibilitat que el Patí Hoquei ascendís tot i perdre a Alpicat: caldria que el Taradell empatés o perdés davant SHUM i que això es completés amb, també, un empat i una derrota del Mataró a casa davant el Vilanova. Aquest últim partit començarà mitja hora després a terres mataronines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.