Cugat.cat oferirà una cobertura especial des d'Alpicat per viure el possible ascens del PHC Sant Cugat


  • Comparteix:

Cugat.cat seguirà de prop els evolucions del PHC Sant Cugat

Cugat.cat seguirà de prop els evolucions del PHC Sant Cugat

Cugat.cat oferirà una cobertura especial per viure el possible ascens del Patí Hoquei Club Sant Cugat a l'Ok Lliga. El mitjà públic multimèdia està repassant des de dimecres les possibilitats de pujar de l'equip de Joan Carles Vadillo, amb les anàlisis dels protagonistes i el record del partit de l'any passat al mateix escenari, i el dissabte, dia del partit, es desplaçarà de nou a terres lleidatanes per explicar en directe tot el que succeeixi.


Web

Tota la informació prèvia al partit, amb les sensacions dels entrenadors protagonistes, els càlculs que han de fer del Patí Hoquei equip d'Ok Lliga i l'última hora prèvia al partit de dissabte es podrà consultar a la secció d'esports del web del mitjà. A més, hi haurà la crònica de l'enfrontament i totes les reaccions posteriors al matx.

Ràdio

L'última hora es podrà escoltar també a la secció d'esports del programa 'Primera Plana' i la ressaca del possible ascens s'analitzarà també al programa 'Esport en Marxa', diumenge al vespre. A més, Cugat.cat oferirà connexions al programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local.

Televisió

Més enllà de repassar els precedents, Cugat.cat oferirà la crònica en imatges dissabte a la nit, una estona després de la finalització del matx. A més, en cas d'ascens es durà a terme un reportatge de totes les sensacions que deixarà l'ascens.

Twitter

Les xarxes seran un element clau per seguir el minut a minut de la jornada: els resultats dels rivals que afectin el possible ascens, els detalls des d'Alpicat amb l'arribada dels jugadors i de l'afició i el minut a minut del desenvolupament del partit davant els lleidatans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.