Vadillo (PHCSC): 'La situació és molt diferent a la de l'any passat, no tenim present el record'


  • Comparteix:

Joan Carles Vadillo, tècnic del PHC Sant Cugat

Joan Carles Vadillo, tècnic del PHC Sant Cugat

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, assegura en una entrevista a Cugat.cat que el partit que disputarà aquest dissabte l'equip a Alpicat, on pot ascendir a l'Ok Lliga, és molt diferent respecte l'any passat. Els santcugatencs es van quedar les portes de pujar al mateix escenari tot just fa poc menys d'un any, però Vadillo opina que la situació ha canviat i que no és un record que l'equip tingui molt present.

ESCOLTA-HO


Repassa les frases destacades de l'entrevista:

'Si sóc sincer, no he pensat en cap moment en el partit de l'any passat. La situació és diferent, no és un record que tingui molt present'.

'Durant tot l'any hi ha hagut partits clau, amb rivals directes, i sempre hem encarat aquests partits com un més. És com aquest, no deixa de ser un partit més, no crec que ens tensioni més'.

'El gol del Vilafranca va ser dolorós, ens va fer mal. El partit era a casa, vam fer tot el possible per aprofitar l'opció de pujar i crec que vam ser mereixedors de més'.

'Aquest any he vist l'equip molt més madur. Cada situació ens fa créixer. Tot i no haver-ho aconseguit la setmana passada, estic molt content de com va afrontar l'equip el partit'.

'A Alpicat m'espero un partit molt difícil. És dels pocs, com nosaltres, que els agrada controlar el joc. Serà molt intens, quan hem jugat s'han vist partits macos'.

'L'equip arriba perfecte a nivell físic. La preparació no ha buscat pics de formes, sinó una regularitat'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.