El Junior femení tanca la lliga a casa abans de viatjar a Dublín per disputar competició europea


  • Comparteix:

El Junior no ha guanyat cap dels últims quatre partits de lliga que ha disputat

El Junior no ha guanyat cap dels últims quatre partits de lliga que ha disputat

El femení del Junior d'hoquei herba tanca aquest diumenge la fase regular de la lliga amb la visita del Jolaseta a partir de les onze del matí, en l'últim partit abans de la disputa de l'Eurohockey Club Trophy la setmana que ve a Dublín. Les santcugatenques ja saben que acabaran la lliga en quarta posició i que en el primer partit dels playoffs s'enfrontaran al CD Terrassa. De la seva banda, el Jolaseta, que és cuer, arriba a Sant Cugat amb la necessitat imperiosa d'aconseguir el triomf i esperar altres resultats per evitar el descens directe.

L'afició del Junior té l'oportunitat aquest diumenge d'acomiadar i desitjar sort a les jugadores abans que marxin a una cita històrica pel club, la disputa de la segona màxima competició europea. Després de quatre partits seguits sense guanyar en aquest tram final de lliga, les santcugatenques volen recuperar sensacions i encert golejador davant un rival a priori inferior.

El Jolaseta basc és cuer i només ha guanyat dos partits en tota la lliga, però ja va plantar cara a les de Joan Vidal en el partit de la primera volta (0-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.