El Junior femení d'hoquei herba rep el reconeixement del planter abans d'iniciar l'EuroHockey Club Trophy


  • Comparteix:

El Junior torna a disputar competició europea d'hoquei herba després de 25 anys d'absència i ho fa amb el primer equip femení que inicia aquest divendres l'EuroHockey Club Trophy a Dublin. Intregrants del planter han entregat una mascota a la capitana del primer equip, Carlota Petchamé, i han desitjat sort a les blau-i-negres en el darrer entrenament d'aquest dimarts a l'estadi Lluís Serrahima abans de viatjar a Dublín.

Les blau-i-negres han quedat enquadrades al grup B i debuten aquest divendres davant el Lille francès a dos quarts de quatre de la tarda, dissabte jugaran davant el Krylatskoye rús, a tres quarts de cinc, i diumenge davant del Monkstown irlandès, amfitrió de la competició, a dos quarts de tres. L'entrenador, Joan Vidal, ressalta que han d'imposar el seu estil davant rivals que practiquen un hoquei molt diferent.

Joan Vidal

Són estils molt diferents d'hoquei i no ens podem deixar sorprendre.


Les de Joan Vidal han de quedar primeres de grup per accedir a la final que es disputaria aquest dilluns. La capitana, Carlota Petchamé, creu que jugar aquesta competició europea és un premi al treball que han fet les últimes temporades.

Carlota Petchamé

Estem molt orgulloses de representar al club en aquesta competició.


Les santcugatenques són les vigents subcampiones de Lliga i Copa de la Reina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.