Pallarols (Junior FC): 'Si pensem que nosaltres som segons i ells setens l'espifiariem, com a la Copa'


  • Comparteix:

Roger Pallarols, tècnic del Junior FC

Roger Pallarols, tècnic del Junior FC

El tècnic del Junior masculí d'hoquei herba, Roger Pallarols, assegura en una entrevista a Cugat.cat que cal oblidar la condició de segon classificat davant la del CD Terrassa, setè, per poder competir amb garanties i que no passi el mateix que a la Copa del Rei, quan el Barça va eliminar els santcugatencs tot i no jugar tampoc com a favorits. Pallarols, reconeix estar satisfet per aquest segon lloc però apunta que cal anar un pas més enllà i arribar a la Final a Quatre.

ESCOLTA-HO


Repassa les frases destacades de l'entrevista:

'Enguany, el 90 % dels partits de la Divisió d'Honor han estat oberts. Penso que no serà una excepció als quarts de final, i que es decidiràn les eliminatòries diumenge'.

'La derrota de la primera jornada de lliga davant el CD Terrassa queda llunyíssim. Evidentment estem en capacitat de perdre amb qualsevol, però la nostra situació és radicalment oposada'.

'Si pensem que nosaltres som segons i ells setens l'espifiariem, com ja ens va passar amb la Copa del Rei. Ens ha tocat el Terrassa, i és un equip que fa coses molt bé i haurem d'estar al 200%'.

'Aquests dies em felicita gent per haver quedat segon classificat a la fase regular de la lliga. Jo els dic que em felicitin diumenge a la tarda si ens classifiquem per a la Final a Quatre'.

'Fins ara, ja es podien fer els play-off que fossin que hi havia els mateixos quatre equips a la Final a Quatre. El primer equip que ha aconseguit trencar la dinàmica de quatre grans ha estat el Junior'.

'Ara bé, estic segur que al Terrassa estan contents perquè la seva opció de ser a la Final a Quatre serà davant un equip que fins fa ben poc estava a la mateixa situació, a mitja taula'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.